Alaskan Bush People

TV

Äventyraren Billy Brown bor med sin fru Ami och deras sju barn i en svårtillgänglig del av Alaska. Sedan 2014 följs familjen Brown på Discovery Channel i realityserien Alaskan Bush People där de gör vad som krävs för att överleva.

Tv-serien visar familjens vardagsliv med självförsörjning, intriger och dramatik. De överlever på det de jagar, fångar i fällor och fiskar upp. Billy och Ami har bott på gården i vildmarken i över trettio år. De har frivilligt valt att ställa sig utanför det moderna samhället med sin alternativa livsstil i samklang med den vilda naturen. Serien har anklagats för att vara fejkad ett antal gånger men det är inget som bekommer familjen Brown som inte bryr sig det minsta om vad andra människor tycker. De är ärliga, härliga och enligt dem själva definitivt på riktigt.

Familjen Brown är av den åsikten att överlevnad i Alaska inte är något som överhuvudtaget går att fejka- här är allt på allvar och skillnaden mellan liv och död kan avgöras på ett ögonblick. Programmet har hittills sänts i hela 7 säsonger och det ser ut att bli fler. Uppenbarligen vill folk se hur en vanlig familj överlever i vildmarken.

nullpoint